Enric I. Canela

Avui he assistit a l’acte de presentació de la plataforma UB Economics creada per la Facultat d’Economia i Empresa de la UB. UB Economics centralitza i coordina tots els departaments i instituts de recerca d’economia i té una clara vocació d’internacionalització i els seus objectius són reforçar l’estructura de recerca, posicionar-se com a centre d’excel·lència en aquest àmbit i atraure investigadors i estudiants estrangers.

Ha presidit l’acte el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez, i el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell. També hi han intervingut la degana de la Facultat, Elisenda Paluzie, i el catedràtic d’Economia de la Universitat d’Oxford Anthony Venables, que ha impartit una conferència sobre les ciutats i el seu paper com a motor econòmic.

Cal felicitar a la degana i al seu equip. Estic convençut que aquesta és la línia adequada.

Una resposta a “Creada la plataforma UB Economics”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Doctorat, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació