Enric I. Canela

Llegia que la multinacional alemanya Henkel ha anunciat que invertirà set milions d’euros en la creació de tres nous laboratoris de recerca i desenvolupament a Catalunya, el que comportarà la generació de 55 nous llocs de treball d’alta qualificació en una primera fase.

Un dels laboratoris s’ubicarà a l’Espai Eureka del Parc de Recerca de la UAB, on Henkel ja disposa d’un laboratori i on incorporarà 35 nous investigadors; un altre, que generarà deu llocs de treball, se situarà al centre tecnològic Leitat a Terrassa, i deu persones més treballaran en un tercer centre del qual encara no s’ha decidit la ubicació.

Els nous laboratoris iniciaran la seva activitat el 2013 i centraran la seva investigació en l’àmbit dels adhesius i segelladors d’altes prestacions que s’utilitzen bàsicament en la indústria de l’automoció, electrònica i aviació, i la companyia preveu ampliar el nombre d’investigadors fins a 100 en una segona fase, tot i que no està definida.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació