Enric I. Canela

Llegia que la Fundació Ramón Areces finançarà diversos projectes de l’entorn investigador de la UB en el marc dels ajuts a la recerca en ciències de la vida i de la matèria corresponents a la XVI Convocatòria del Concurs Nacional. L’acte de lliurament dels ajuts va tenir lloc el dimecres 27 de juny a la seu d’aquesta entitat a Madrid, en un acte presidit per Isidoro Álvarez, patró president de la Fundació Ramón Areces, i Carmen Vela, secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació.

La institució ha adjudicat 4,5 milions d’euros a 48 projectes de tot l’Estat pioners en els àmbits de les malalties rares, la teràpia gènica i regenerativa, el genoma i l’epigenoma, els models biomimètics, el canvi climàtic i les ciències del mar. A Catalunya, en concret, la Fundació Ramón Areces finançarà 14 projectes de diverses universitats i centres de recerca, dels quals i el grup UB s’endú 6. Cal recordar que en aquesta convocatòria s’havien presentat un total de 444 projectes de tot l’Estat.

Podeu veure el detall.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació