Enric I. Canela

Llegeixo que s’han convocat els Premis Recerca Jove, nous premis CIRIT, per fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ 2012). Tenen per objecte atorgar premis amb l’objectiu de recompensar l’esforç d’alumnes de segon cicle d’educació secundària obligatòria (ESO) i d’alumnes d’educació postobligatòria (batxillerats i cicles formatius de grau mitjà i superior) que, sota la tutela dels professors i les professores, duguin a terme un treball de recerca en llengua catalana que els permeti aplicar els coneixements propis del seu curs al desenvolupament i la interpretació de projectes de recerca. Així mateix, es premia l’esforç dels centres d’educació secundària per fomentar la participació dels tutors i tutores i alumnes en aquesta convocatòria.

A veure si s’animen moltes escoles. Penso que és una gran cosa estimular l’esperiti científic dels joves.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació