Enric I. Canela

Llegia que la Fundació Lilly ha atorgat avui els seus Premis de Recerca Biomèdica 2012. En aquesta edició, han resultat guardonats dos projectes que investiguen per aconseguir vacunes contra l’obesitat i el papil·loma i que es desenvolupen a l’Hospital Clínic de Santiago i a l’Institut Català d’Oncologia, respectivament.

Els guanyadors han estat Felipe Casanueva, cap del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Clínic de Santiago i F. Xavier Bosch, director del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l’Institut Català d’Oncologia.

Una resposta a “Lliurament dels premis de Recerca Biomèdica 2012 de la Fundació Lilly”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Salut | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació