Biodisseny a la UB


Enric I. Canela

Fa un temps us parlava de Biocat i la iniciativa Moebio. Doncs bé, avui s’ha signat un conveni entre el HUBc, el campus de la salut de la UB, i Biocat, per dur a terme un programa d’innovació en biodisseny proposat per Biocat i finançat pel programa Enfortiment concedit al HUBc en la convocatòria del 2011 del Ministeri d’Educació.

El projecte, dotat amb 150.000 euros, forma part de la iniciativa d’educació superior Moebio, de Biocat, que promou el desenvolupament professional dels emprenedors en el sector de la salut i les ciències de la vida. També hi col·laborarà el Grup de Biodisseny de la Universitat d’Stanford, que fa deu anys va crear un programa de característiques similars i que ja ha assessorat altres universitats americanes i d’altres indrets en propostes semblants.

Podeu completar la notícia aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació