Enric I. Canela

S’acaba de publicar Economic Survey of the United States 2012. Diu que EUA Estats Units ha de fer més per fomentar la innovació i proporcionar un accés més equitatiu a l’educació d’alta qualitat per tal de mantenir el seu estatus com l’economia més dinàmica i productiva del món. Estan especialment preocupats pel rendiment en l’educació i perquè estan deixant d’estar a l’avantguarda de la innovació. Pensen que això afecta les perspectives de creixement i manteniment dels nivells de vida a llarg termini.

Si això pensen a EUA, que hem de pensar nosaltres.

Una resposta a “A EUA pensen que estan perdent el tren de la innovació”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Educació, Innovació | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació