Enric I. Canela

Llegeixo que el secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat, Antoni Castellà, ha reconegut avui que, amb l’increment del preu de les matrícules universitàries prevista per al curs vinent, Catalunya se situarà entre els països de l’Europa continental amb unes taxes universitàries més elevades. Des del seu punt de vista, l’estat del benestar no pot arribar a tot arreu, i exhorta la societat a debatre què vol prioritzar: sanitat o educació universitària.

Efectivament, alguns grups de titulacions són els més cars d’Europa continental, Irlanda, Gal·les i Escòcia. Per davant, Anglaterra i Estònia.

Té raó, però que l’estat del benestar són vasos comunicants. Cap a on destina cada país el seu PIB en mans públiques dedicat a l’estat del benestar. Pregunta dirigida al Govern, quin percentatge del PIB de Catalunya és el pressupost de la Generalitat? Quin és el PIB en mans de l’Estat? Poc estat del benestar es pot fer així.

Una resposta a “Quin percentatge del PIB toca a universitats?”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació