Enric I. Canela

El rector de la URV i president de l’ACUP, Francesc X. Grau, parlant dels preus de les matrícules universitàries diu: “No haurien de pagar més del 16%“. “S’ha de recuperar el finançament públic per a la universitat i abaixar la participació dels estudiants”. “No discuteixo que el ministeri canviï els requisits de beques, però no estic d’acord en com ho vol aplicar”.

Diu l’entrevistador: El nou model perjudica les classes mitjanes?
Contesta el rector: Tinc la sensació que a molta gent que som de classe mitjana, entre la qual m’incloc, ens tracten de rics. Jo no tinc sentiment de ser ric, però sempre estic a la banda alta i haig de pagar per tot. Això, que és una qüestió de model de societat, del model de societat que volem i que marcarà el nostre futur, és un debat que no hem fet i s’ha de fer.

Sembla que tots d’acord. Un model que perjudicarà més a les classes mitjanes. Sempre contra els que tenen nòmina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació