Enric I. Canela

Tindrem feina. Llegia que la secretària general d’Universitats del Ministeri d’Educació, Amparo Camarero, va dir que el Ministeri, amb l’objectiu de contribuir a l’enriquiment intel·lectual i fer dels campus espanyols centres d’excel·lència, la secretària general ha recordat que el seu ministeri destinarà durant aquest any 5 milions d’euros per al desenvolupament d’escoles internacionals de postgrau i doctorat. Ens tocarà preparar el material per demanar diners.

També que l’avaluació de les facultats universitàries és indispensable per a la seva subsistència i va assenyalar que aquests controls de qualitat permeten oferir als joves estudiants la millor formació i les majors garanties. El problema és que ens martiritzen amb avaluacions a priori, papers, i poca cosa més, després tots bons i si no, tant és.

Una resposta a “Ens avaluen per millorar, diuen…”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació