Enric I. Canela

El ministre Wert ha dit que la Selectivitat (PAU) no funciona perquè aprova el 94% dels alumnes. Defensa una prova externa per avaluar els alumnes. Diu també que això de la generació millor preparada és una ximpleria i que hem anat cap a la mediocritat.

El ministeri explica com seran les revàlides, i la Selectivitat passarà a la història.

Esperanza Aguirre reclama la tornada al batxillerat clàssic dels anys 60

La meva experiència està completament d’acord amb la posició d’aquestes dues persones. La baixada progressiva de nivell dels estudiants des que va desaparèixer el batxillerat i amb ell el curs preuniversitari ha estat clara. Cal dir que a sobre els estudiants entren a la universitat un any més tard.

Una resposta a “La reforma educativa està al caure”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Educació, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació