Enric I. Canela

El diari El Punt Avui publica una entrevista amb el rector de la UB, Dídac Ramírez. Els titulars són: “El nou model de taxes hauria de ser transitori“. “Hi estic en contra, però admeto que és un sistema equitatiu”. “Esperem que no hi hagi un canvi estructural i que el fet de pagar les matrícules en funció de la renda sigui només puntual per la crisi”. “Amb tant frau fiscal s’ha de vetllar perquè no s’abusi del sistema”

Diu l’entrevistador: Esforços i més esforços
Contesta el rector: Els professors, el personal administratiu i els estudiants ja fa temps que estem fent un esforç per mantenir les prestacions de la universitat i mantenir el nivell. Ara als estudiants se’ls demana un altre esforç. Si es diu que això és per un temps es pot aguantar, perquè estem parlant d’un moment en què no sabem si demà serem intervinguts i això és molt greu, i tothom ha de contribuir a pal·liar la situació. En aquest sentit, no podem extraure la universitat del món i pretendre que es retalli a tot arreu menys a nosaltres. Però hem de saber que aquesta és una situació puntual.

Poc hi afegiria. Esperem que sigui transitori, molt transitori, i Catalunya pugui fer una política de preus adequada.

Una resposta a “Matrícules universitàries: Amb tant frau fiscal…”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació