Enric I. Canela

Llegeixo que el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha presidit aquest dissabte l’acte de col·locació de la primera pedra de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

El nou centre de recerca tindrà dues seus: una ubicada a l’Hospital Clínic de Barcelona i una altra a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, a les quals la Fundació Josep Carreras destinarà 14 milions d’euros. Per construir el nou edifici, l’Ajuntament de Badalona ha cedit una parcel·la de 4.550 m2 situada al costat del Institut de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (IMPPC).

La Generalitat destinarà anualment una partida pressupostària per finançar les despeses ordinàries necessàries per al funcionament de l’institut, que també es finançarà amb fons competitius de beques i ajuts.

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras es va projectar el 2010 amb l’objectiu d’impulsar la recerca biomèdica i el desenvolupament de la medicina personalitzada de les hemopaties malignes, especialment la leucèmia.

Una resposta a “Nou centre de recerca contra la leucèmia”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Salut | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació