Enric I. Canela

Avui ja s’han publicat les notes de tall dels graus per al proper curs. Les podeu veure aquí. Res sorprenent. L’important es veure com evoluciona la demana ja que la nota de tall és funció de l’oferta. Encara no m’acostumo a escolar peridistes indocumentats que diuen: per a la carrera X demanen Y. No demanem res. És el que surt de la demanda. Per a una oferta reduïda la nota de tall és alta. La nota de tall més alta correspon a una carrera amb 20 places d’oferta que, en principi, hauria d’estar prohibida.

Es veu que la preinscripció ha disminuït un 5%. Diu el Secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina, que no té a veure amb els preus públics. Li dono la raó. Per què pagar una carrera? Sens dubte, per guanyar-se avui la vida, és molt millor ser fuster. Busqueu un bon fuster i pregunteu preus. Això sí, bon fuster. El mateix puc dir per altres oficis.

Una resposta a “Millor ser fuster que enginyer”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació