Enric I. Canela

Llegia al web de la UB que demana en una publicació més recerca en ciències socials i les humanitats ja que són de vital importància per al futur d’Europa; en conseqüència, cal que estiguin ben finançades a través dels programes de la Unió Europea (UE).

Segons la LERU, els reptes que ha d’afrontar Europa són bàsicament de naturalesa humana, per la qual cosa cal estimular la recerca destinada a entendre el comportament dels individus i les societats. Mitjançant aquest nou document, la LERU emet recomanacions adreçades a Horitzó 2020, el nou programa de la UE sobre recerca i innovació per al període 2014-2020 en el qual treballa actualment la Comissió Europea. Horitzó 2020 identifica sis reptes socials als quals cal destinar recursos econòmics: salut, canvi demogràfic i benestar; seguretat alimentària, agricultura sostenible, recerca marina i marítima i bioeconomia; energia neta, segura i eficient; transport intel·ligent, ecològic i integrat; acció climàtica, eficiència de recursos i matèries primeres, i societats inclusives, innovadores i segures.

Una resposta a “Més recerca en ciències socials i les humanitats”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació