Enric I. Canela

Avui llegia una entrevista amb el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo.

Diu que aquest ha estat curs difícil i preocupant pels canvis introduïts en el funcionament de la Universitat pública espanyola per la via del decret llei. És a dir, sense possibilitat de debat. La pujada de la matrícula als estudiants en l’actual moment de crisi econòmica; l’enduriment dels requisits per obtenir beca, que provocarà la pèrdua de la beca o el no accés de molts alumnes a les ajudes, i el requeriment del Ministeri d’Hisenda que-de forma inusual i sense dir diàleg – ha paralitzat les places de funcionaris a la Universitat dibuixen un escenari incert. Morcillo recorda al Govern que l’ocupabilitat està unida al major nivell formatiu. El rector demana al ministre José Ignacio Wert, que obri un debat sobre els canvis que pretén introduir per garantir que la Universitat pública espanyola segueixi sent un valor de cohesió social.

Podeu llegir-la completa. A veure si se’n surt amb això del diàleg.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació