Llegia que el rector de la UB, Dídac Ramírez, i l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, han visitat les obres del nou aulari del campus Ciències de la Salut de Bellvitge, que es va començar a construir el gener passat. Segons ha declarat el rector, quan els recursos són escassos s’ha de prioritzar. Aquest aulari és una clara priorització que representa la consolidació del campus de Bellvitge, que forma part del campus d’excel·lència internacional de la salut de la UB.

L’edifici, que està previst que s’acabi de construir a començaments del 2013, tindrà catorze aules de diferent capacitat, deu laboratoris docents, una sala de graus i seminaris. El projecte total tindrà 6.000 m2 de superfície construïda.

D’altra banda, a finals del mes de juny es va adjudicar el concurs d’idees per a una residència al campus de Bellvitge adreçada a estudiants, professorat i familiars de pacients de l’hospital. El projecte comprèn prop de 200 habitacions individuals i 50 habitacions dobles, amb cuina i diversos espais comuns.

La superfície construïda serà al voltant de 8.200 m2, tenint en compte l’espai destinat a aparcament. La proposta, adjudicada a BCA Arquitectura – Batllori & Trepat Arquitectes, es resol amb dos blocs situats perpendicularment al carrer de la Residència, de 6 i 11 plantes d’alçada, que tanquen l’espai i deixen un pati interior. El HUBc ha finançat el concurs amb una subvenció del Ministeri d’Educació dins la convocatòria de campus d’excel·lència internacional (CEI) del 2010.

Podeu trobar més informació a l’enllaç. El Campus de Bellvitge és una de les joies de la UB.

Una resposta a “El Campus de Bellvitge de la UB creix malgrat la crisi”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació