Enric I. Canela

Llegia que segons el rector de la UB, Dídac Ramírez, l’augment de preu de les matrícules universitàries evidentment que tindrà uns efectes sobre la demanda de places per cursar estudis superiors perquè el poder adquisitiu de les famílies cada vegada és menor.

El rector ha fet aquesta valoració després que les matriculacions reflectissin una caiguda molt lleugera dels aspirants a entrar a una primera carrera, i una davallada més forta dels candidats a cursar una segona o dels que tenen 25 anys. Amb tot, Ramírez ha recalcat que aquesta caiguda de la demanda no es traduirà en una caiguda d’estudiants a la UB perquè aquest centre ofereix menys places que les demandades.

On si que es notarà és en les matriculacions de màster. Els preus s’hi han disparat i els estudiants d’Amèrica Llatina no vindran a Catalunya. La qualitat serà bon, però la relació qualitat / preu no.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació