Enric I. Canela

Llegia que el projecte de recerca The last song of the troubadours, dirigit per Anna Alberni, investigadora ICREA del Departament de Filologia Catalana de la UB i de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM), va ser un dels escollits pel Consell Europeu de Recerca (ERC) per celebrar el Dia Mundial de la Música 2012, efemèride que va tenir lloc el 21 de juny passat.

Quan llegeixo que un projecte d’Humanitats de casa nostra té èxit, m’alegro molt. Jo sóc de Ciències, que en diem els antics, les experimentals, i no sempre sé valorar prou les Humanitats. De fet ningú sap com fer-ho amb allò que els antics en dèiem Lletres tot aplicant criteris bibliomètrics. Per això m’agraden tant aquests reconeixements. Conec coses de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals i sé que fan molt bona feina. Felicitats a l’Anna Alberni.

Una resposta a “Les Humanitats de la UB són bones”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació