Enric I. Canela

Llegia que el Govern de la Generalitat de Catalunya juntament amb els governs que formen part de l’Euroregió Pirineus Mediterrània impulsen per primer cop una convocatòria pública d’ajuts a cotuteles de tesis i a dobles titulacions entre universitats de Catalunya i les Illes Balears, i les regions franceses de Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon.

Els ajuts en cotuteles estan adreçats a doctorands amb tesis entorn a les temàtiques de tecnologies al servei de la salut, de l’agroalimentària, de la gestió sostenible de l’aigua i les energies renovables. El total de cada ajuda a la recerca per a tesi serà de 15.000 euros i es finançaran un màxim de sis cotuteles dins el marc d’aquesta primera convocatòria anual. La convocatòria estarà oberta fins el 15 de desembre.

Podeu veure la convocatòria en aquest enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació