Enric I. Canela

La distingida investigadora Margarita Salas, parlant de com està la ciència a l’Estat espanyol, es lamenta. En aquesta situació, la investigadora creu que no es poden fer retallades en ciència, sobretot quan els diners que necessita la recerca espanyola és poca cosa, uns 300 milions d’euros, l’equivalent a tres Ronaldos, segons ha comentat parafrasejant un company investigador.

Diu: No parlem de milers de milions, són alguns centenars de milions perquè la investigació segueixi endavant, no s’aturi i no perdem la gent jove. Em fa molta pena que gent molt vàlida tingui un futur molt difícil.

Una bona reflexió, però no s’ha parat a pensar que hi ha coses importants, necessàries i imprescindibles: l’esport. I altres que només són l’entreteniment d’uns pocs. S’ha invertit molt més en ajudar a equips de futbol amb requalificacions (recordeu la zona esportiva del Reial Madrid) que a la ciència.

No vau veure Rajoy a Polònia mentre l’Estat estava implorant un rescat econòmic (això sí, fent servir eufemismes).?

A veure si d’una vegada fan pagar a tots els equips de futbol el que deuen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació