Enric I. Canela

Fa dues setmanes escrivia Un profund canvi normatiu a la universitat. Em referia a l’informe fet per una ponència nomenada per la comissió creada per la Generalitat per estudiar la governança universitària.

Avui El País escriu La Generalitat quiere eliminar las elecciones en las universidades. Parla del document, res de nou, però el final de l’article si que cal mencionar-lo. Diu: La Generalitat preveu posar en marxa el document final de la comissió de governança al setembre, tot i que la secretaria d’Universitats admet que no s’esperen “grans canvis”. La intenció del Govern català és presentar la seva proposta a l’octubre, en el marc de la comissió de governança creada a nivell estatal. Amb tot, el grup de CiU al Congrés dels Diputats ja ha fet un pas endavant i ha presentat una proposició no de llei per obrir el meló de les reformes legals necessàries perquè Catalunya pugui implantar el seu model universitari.

Destaco la part en negreta. No en tenia notícies. Aquest és un pas transcendent perquè, si això és cert, el grup polític del Govern ha fet seu el document de la ponència i s’ha avançat a la comissió. O potser només és un “genèric” per tractar el tema. Buscaré el document al web de congrés.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació