Enric I. Canela

Llegia que l’Agència Estatal de Recerca Científica s’ajornarà fins l’any que ve, malgrat que va ser definida des del primer moment com a objectiu prioritari de la secretària d’Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, del Ministeri d’Economia i Competitivitat. El mateix ministre Luis de Guindos va anunciar la seva creació el 12 de juny i des del Ministeri d’Economia i Competitivitat es va afirmar que l’agència es convertirà en una eina clau per gestionar la inversió de l’Estat en Recerca. No obstant això, el Consell de Ministres no l’ha aprovat encara i encara no hi ha.

La Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, que es va publicar al BOE l’1 de juny de 2011, estipula que l’agència s’ha de crear en el termini d’un any, que ja ha vençut.

L’agència no estarà en marxa fins al 2013, com aviat.

No cal amoïnar-se. Val més que destinin els diners a fer beques i finançar projectes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació