Enric I. Canela

Llegeixo el següent: el passat dia 4 de juny es va informar de la previsió de la publicació durant el mes de juliol de la convocatòria per al 2012, corresponent als subprogrames Ramón i Cajal, Juan de la Cierva, Torres Quevedo i Personal Tècnic de Suport, un cop s’hagin aprovat els pressupostos generals de l’Estat per al 2012.

La complexitat en la càrrega dels pressupostos generals de l’Estat ha obligat a canviar la planificació d’aquesta publicació. No obstant això, la Secretaria d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació continua treballant perquè aquesta convocatòria es publiqui com més aviat millor en el Butlletí Oficial de l’Estat.

L’escenari amb què es treballa actualment té en perspectiva que la publicació es pugui efectuar a partir de la segona quinzena d’agost, i que, a efectes de les sol·licituds, el termini per presentar s’obri al llarg del mes de setembre.

Això realment és degut a què carregar els pressupostos generals de l’Estat és una novetat que no s’havia fet mai i el sistema no estava preparat. Igual que Alemanya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació