Enric I. Canela

Llegia que durant el mes d’agost es realitzarà la publicació de la proposta de resolució provisional d’ajudes concedides i denegades en la convocatòria 2012 per a la realització de Projectes de Recerca Fonamental No orientada. Un cop publicada la resolució, el detall de les ajudes concedides i denegades es realitzarà, com l’any passat, mitjançant annexos independents corresponents a cada comissió d’avaluació.

Les entitats sol·licitants disposaran d’un termini únic deu dies hàbils per manifestar la seva acceptació o desistiment al finançament concedit o per exposar les al·legacions que estimen oportunes. El termini de deu dies s’establirà en el mes de setembre, iniciant-previsiblement el dia 7 de setembre.

Com cada any, les coses van tard. Arriba l’hora de les sorpreses. Amb l’escenari econòmic tothom tremola.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació