Enric I. Canela

Llegeixo que dilluns, l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i de Recerca (Agaur) va enviar una carta a 5.800 estudiants universitaris que haurien d’haver percebut al juliol beques en què els comunicava que per falta de liquiditat s’endarreria, en principi fins a l’agost, l’abonament de les seves beques, segons van informar fonts de la Secretaria d’Universitats i Recerca. Els endarreriments afecten totes les beques que es paguen a finals de curs, com ara transport, material, i les de rendiment acadèmic. Acostumen a ser ajudes d’import baix que oscil·len entre els 150 i 300 euros i que es poden acumular.

Diu que Madrid no envia els diners, en aquest cas el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. De què em sona això que la Generalitat no paga perquè Madrid no envia els diners.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació