Màsters internacionals


Enric I. Canela

Avui escoltava i llegia que la Generalitat vol potenciar una vintena de postgraus per convertir-los en referència europea. Sembla que la previsió és que aquest curs hi hagi a Catalunya 25.000 estudiants de màster.

Potser la Generalitat vol recuperar la vella idea que Mas-Colell va impulsar amb el programa IGSOC (veure Roda el món i torna al món, això si tard i trobareu la història). Era un bon programa d’internacionalització. La diferència és que ara no hi ha diners.

Amb tot, si volem ser-hi, hem d’impulsar màsters d’excel·lència i doctorats internacionals.

Una resposta a “Màsters internacionals”

  1. […] per Abelard Vilardell Jové, director Executiu de la IGSOC. M’he referit a aquests temes a Màsters internacionals i Roda el món i torna al món, això si tard. En aquell moment es van intentar finançar els […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació