Enric I. Canela

Llegia que la presidenta de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE), Adelaida de la Calle, està amoïnada per la situació a la qual fa front aquestes institucions acadèmiques davant les mesures del govern espanyol com la pujada de les matrícules universitàries, que podria comportar una disminució del nombre de crèdits matriculats més que d’alumnes inscrits.

Evidentment, molts que es matriculaven alegrement deixaran de fer-ho. Això no m’amoïna gens ni mica, m’amoïnaria que no es matriculessin del que si que podrien cursar per manca de recursos. Si això primer passes, probablement conduiria a un millor índex d’aprofitament.

Ha dit també que li preocupa enormement que hi ha molts estudiants que s’estan assabentant ara, en aquest moment, de la pujada de les matrícules. Realment deuen ser estudiants molt interessats pel funcionament de la universitat, de l’Estat i de l’economia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació