Enric I. Canela

Una de les notícies que s’ha publicat aquests dies i que les circumstàncies personals no m’han permès comentar és el darrer Rànquing QS (QS World University Rankings 2012).

Encara que els resultats no són extraordinàriament engrescadors. Tot i això, la UAB avança considerablement es col·loca en el lloc 176 mentre que la UB està en el 187.Cap més universitat de l’Estat espanyol està entre les 200 primeres.

És interessant mirar els deferents camps.

Sobre aquest rànquing, m’agrada l’article QS World University Ranking para 2012, que recomano.

Destaca el fet que Barcelona és la 11a millor ciutat per cursar estudis superiors. La següent de l’Estat espanyol és Madrid, la 16a. Les ciutats que estan per davant de Barcelona són París, Londres, Boston, Melbourne, Viena, Sydney, Zurich, Berlín, Dublín i Mont-real.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació