Enric I. Canela

Una bona notícia, en part, és que el darrer Consell de Ministres ha autoritzat al Ministeri d’Economia i Competitivitat el pressupost de les convocatòries del programa “Ramon i Cajal” per als pròxims set anys. Amb aquesta autorització, la Secretaria d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació del Ministeri d’Economia i Competitivitat obté el necessari consentiment del Govern per posar en marxa aquesta convocatòria, es tracta d’un programa plurianual.

Com en anys anteriors, els investigadors seleccionats subscriuran un contracte per cinc anys cofinançat amb altres institucions (universitats i centres públics de Recerca fonamentalment). Aquesta convocatòria compta amb una important novetat, ja que porta incorporat el programa de ‘Intensificació i incorporació de l’activitat investigadora’ (I3), que permet prolongar la recerca per dos anys més.

En aquesta edició s’oferiran un total de 175 places, 75 menys que l’anterior, i compta amb un pressupost de 54 milions d’euros, és a dir, 10 milions més que en la passada convocatòria.

Deia bona notícia, en part, per la reducció del nombre de places, però el programa continua i dóna més seguretat als investigadors.

2 respostes a “El Programa Ramon y Cajal segueix viu”

  1. a 18 set. 2012 a les 12:11 José María

    Més seguretat?

  2. a 19 set. 2012 a les 6:10 Enric I. Canela

    José Maria,
    Si més no és el que diuen. No n’estic segur, però…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació