Enric I. Canela

L’altre dia escrivia: Que cap estudiant no deixi d’anar a la UB per raons econòmiques. Avui llegeixo que la UAB posa en marxa, aquest curs 2012-2013, el programa d’ajuts a l’estudi Finestreta. Aquests ajuts estan destinats a compensar aquelles situacions sobrevingudes que dificulten el desenvolupament d’estudis universitaris. Amb una dotació global de 300.000 euros per al curs acadèmic 2012-2013, els ajuts estan adreçats a estudiants matriculats en ensenyaments oficials de grau o de Màster que no disposin de cap altre tipus d’ajut. El beneficiari haurà d’acreditar una situació sobrevinguda durant l’any 2012 que hagi comportat un empitjorament important en la seva situació econòmica, social o familiar. D’altra banda, si el beneficiari no supera el 50% dels crèdits, haurà de tornar l’import de l’ajut.

Podeu veure al web de la UAB la modalitat completa.

M’agrada que aquesta solidaritats s’estengui malgrat les enormes dificultats econòmiques en les que ens trobem les universitats.

4 respostes a “La UAB també ajuda els estudiants”

 1. a 28 set. 2012 a les 4:06 Xavier Villalba

  Enric,
  Cal reconèixer-ho: ho van prometre a la campanya i ho han complert. Se’ls ha de felicitar, sens dubte, perquè és una mesura molt necessària i un gran esforç per a la UAB.

 2. a 29 set. 2012 a les 10:23 Enric I. Canela

  Xavier,
  Efectivament, han complert. A la UB passa una cosa similar. Amb la que està caient s’intenta ajudar.

 3. a 29 set. 2012 a les 12:31 Xavier Villalba

  Enric,
  Sí, cal dir-ho, però els del ‘s’ho volen carregar tot’ ara no diuen ni piu.

 4. a 05 oct. 2012 a les 6:01 Enric I. Canela

  Xavier,
  La campanya que va viure la UAB el darrer any va ser una cosa indigna. Crec que ara esteu en molt bones condicions per refer les coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació