Enric i. Canela

M’ha sorprès que amb el poc temps que ha transcorregut des de l’arribada al Ministeri del José Ignacio Wert hagi destituït a Maria Amparo Camarero com a secretaria general d’Universitats. En el seu lloc ha posat al que era director general de Política Universitària, Federico Morán Abad.

Com a director general de Política Universitària ha designat a Jorge Sainz González.

Vés a saber que haurà passat.

Federico Morán Abad

Nascut a Madrid el 26 de gener de 1956, és llicenciat en Ciències Químiques el 1978 i Doctor en l’especialitat de Bioquímica per la Universitat Complutense de Madrid, i catedràtic del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular I d’aquesta Universitat. També és Investigador Sènior i membre fundador del Centre d’Astrobiologia (INTA-CSIC) i director adjunt de l’Institut Nacional de Bioinformàtica, des de 2004.

En el camp docent ha estat vinculat sempre amb l’ensenyament de la disciplina de Biofísica. Ha exercit la tasca de coordinador dels Cursos d’Estiu de l’Àrea de Ciències de la Universitat Complutense a El Escorial. Ha estat subdirector general de la Fundació General de la UCM i director del Cicle d’Hivern de Ciència i Tecnologia de la Fundació General de la UCM. Actualment era director general de Política Universitària.

Jorge Sainz González

Nascut el 25 de març de 1969 a Madrid, és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid i en Dret per la UNED. Doctor en Economia per la Universitat Rei Joan Carles i Màster (especialització en finances i polítiques públiques) Simon School, Universitat de Rochester (Estats Units). És professor titular al Departament d’Economia Aplicada I a la Universitat Rei Joan Carles de Madrid.

Ha estat economista en cap de sala al grup CIMD, director d’anàlisi start up tecnològic en Bescos.com, director de Comerç Electrònic de Yahoo! Espanya i assessor del Gabinet de la Consellera d’Educació de la Comunitat de Madrid. En l’actualitat era subdirector general de Recerca de la Conselleria d’Educació i Ocupació de la Comunitat de Madrid. En l’actualitat era director del Gabinet del ministre d’Educació, Cultura i Esport.

Una resposta a “Canvis a l’àmbit universitari al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport”

  1. […] Camarero va ser secretaria general d’Universitats i Wert la va cessar als deu mesos (veure Canvis a l’àmbit universitari al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport). Deu ser perquè és una persona intel·ligent, que pensa. Ara li llegia un article que es diu: […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació