Enric I. Canela

Una altra cosa que ens diu el projecte del govern espanyol sobre els Pressupostos Generals de l’Estat és que en l’àmbit de la R+D+i, les beques d’investigació seguiran ‘congelades’ en els 50,24 milions d’euros de l’any 2012. Podia ser pitjor.

També ens diu que la dotació pressupostària per a recerca civil el 2013 arribarà als 5.562 milions d’euros, de manera que es manté pràcticament igual que el pressupostat un any abans, encara que descendeix lleugerament la quantitat destinada a subvencions i augmenta la partida que correspon als crèdits.

D’aquesta quantitat, 2.121 milions d’euros corresponen a operacions no financeres (subvencions) i 3.441 milions d’euros es destinaran a préstecs i altres modalitats de finançament.

La partida destinada a va ser al 2012 de 2.461 milions d’euros. Molt mala notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació