Enric I. Canela

Avui s’han convocat eleccions al rectorat de la UB. Curiosament seran uns dies farcits d’eleccions per a la gent UB. El dia 22 de novembre la primera volta i el 27 de novembre la segona. Com sabeu, el dia 25 hi ha les eleccions nacionals.

Ja és conegut que Dídac Ramírez (Economia) opta a la reelecció. Al consell de govern d’avui Victòria Girona (Farmàcia) ha dit que també es presenta. Segurament també ho farà Josep Antoni Bombí (Medicina) i son Joan Guardia (Psicologia). La certesa la tindrem el 5 de novembre ambla proclamació de candidats.

Ara vindrà l’hora de valorar la feina feta i de contrastar les propostes de futur. L’escenari econòmic no fa que es puguin preveure grans coses per als anys que vénen, però fins i tot així hem de ser optimistes i millorar tot el que puguem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació