Enric I. Canela

El títol d’aquest post és el del llibre (veure llibre) que avui ha presentat Dídac Ramírez, rector de la UB, a l’Ateneu. D’entrada ha estat una oportunitat per saludar vells amics i coneguts, alguns que feia temps no veia.

La presentació del llibre, feta magníficament per Salvador Giner, i les reflexives i riques paraules de l’autor, m’han fet recordar, no sense nostàlgia, converses que havíem mantingut sovint, al començament dels anys 90, l’autor i jo. Normalment estaven centrades en el paper de la universitat, en el seu funcionament i també en la política. A vegades partíem de punts de vista molt diferents, políticament ens movíem en opcions diferents, però la majoria de les vegades acabàvem coincidint en el que volíem aconseguir. Els raonaments de l’autor sempre anaven impregnats d’una profunda reflexió filosòfica i d’un gran sentit ètic.

Ha estat un vespre enriquidor.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació