Enric I. Canela

Llegia al web de la UB que el doctor per la UB Juan Fortea Ormaechea ha estat el guanyador de la primera edició del Premi Neuron BioPharma a la millor tesi doctoral en neurociències. El treball guanyador, titulat Estudios multimodales de resonancia magnética y de líquido cefalorraquídeo en la enfermedad de Alzheimer preclínica familiar y esporádica, ha estat codirigit pel professor del Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica de la Facultat de Medicina de la UB David Bartrés Faz i el coordinador de la Unitat d’Alzheimer i altres trastorns cognitius de l’Hospital Clínic de Barcelona, José Luís Molinuevo Guix.

En aquesta primera edició del guardó, dotat amb 3.000 euros i que va ser lliurat el passat 20 de setembre durant la fira biotecnològica BioSpain 2012, s’han rebut més d’un centenar de candidatures d’arreu de l’Estat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació