Un fet històric a la UB


Enric I. Canela

Avui ha tingut lloc el solemne acte d’inauguració del curs a la UB. Podeu llegir la notícia: El rector inaugura el curs assegurant que «la UB defensarà la seva autonomia i reclamarà a les administracions els recursos necessaris per ser capdavantera».

Llegiu aquesta perquè aquesta vegada acapararem pocs titulars. No ha passat cap fet extraacadèmic. Tot dins dels cànons que sempre haurien de seguir aquests actes. Cap interrupció, cap manifest, cap cridòria.

Un acte anormal perquè ha passat el que hauria de ser normal.

Felicitem al rector i al equip que ho ha fet possible en moments de tanta crispació social i universitària.

Una resposta a “Un fet històric a la UB”

  1. a 09 oct. 2012 a les 9:23 Xavier Villalba

    Enric,
    Extraordinari, certament. També a la UAB vam tenir una inauguració anormalment tranquil·la. Deu ser que han començat a veure que els enemics no són a casa o (més probable) que la gent ja està avorrida de criaturades que no porten enlloc. En qualsevol cas, una molt bona notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació