Enric I. Canela

Semblo un recol·lector de males notícies. Ara llegeixo que finalment aquest any no hi haurà incorporació de nous investigadors del programa Ramon y Cajal.

La tàctica del PP, que ja es va aplicar fa anys amb els projectes de recerca, és endarrerir la convocatòria i no fer la resolució fins meitat del següent i amb aquest lliscament perdre un any.

La convocatòria del 2012 encara no ha sortit, sortirà, sembla, en 15 dies. La resolució abans de l’estiu del 2013. L’any 2011 es van incorporar 250, el 2013 s’incorporaran, esperem, 175.

La Secretaria d’Estat ha anunciat que la convocatòria d’aquest any contempla la pròrroga de dos anys de contracte (set en total) en portar incorporat amb el programa de ‘Intensificació i incorporació de l’activitat investigadora (I3)’, la qual cosa facilita la estabilització dels investigadors en perllongar les ajudes durant dos anys més. El I3 està condicionat al fet que la institució en què treballa el científic li faci un contracte indefinit i, fins ara se sol·licita al final dels cinc anys de Ramón i Cajal. A més, s’ha anunciat un augment de la quantitat inicial (fins ara 15.000 euros) assignada a cada investigador del programa per posar en marxa la seva recerca, però no s’especifica quant.

Veurem com acaba d’encaixar tot això

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació