Enric I. Canela

Ahir al vespre va ser una nit agradable i nostàlgica. Ens vam trobar els que vam acabar la carrera de Química l’any 1972. Tots una “mica” canviats. Uns ens reconeixíem de seguida, altres amb els que ens havíem relacionat menys, costava.

Una promoció relativament especial perquè, més o menys, ens hem anat trobant periòdicament. Sempre algú no hi podia però a la següent vegada hi apareixia. Alguns, malauradament, ens han deixat. Trist.

Amb tot la nit va transcórrer feliç. Alguns ens veurem sovint, som a la mateixa UB, altres coincidim en el lloc d’estiu. Uns quants coincidirem al Col·legi de Químics per Sant Albert per sopar junts commemorant els quaranta anys. Uns altres, si la salut ens ho permet, ens tornarem a veure d’aquí cinc anys.

Quin records tan agradables!

3 respostes a “Promoció Químiques 1967-1972”

  1. a 29 oct. 2012 a les 7:48 Miquel Duran

    Moltes felicitats, Enric! La meva promoció no es reuneix tan sovint, però vam fer la de 25 anys… i vaig tenir també sensacions agradables.

  2. a 29 oct. 2012 a les 11:59 Enric I. Canela

    Moltes gràcies Miquel. Nosaltres ho anem repetint i està molt bé.

  3. […] el 27 d’octubre, vam celebrar els 40 anys d’haver acabat la carrera de Química(veure Promoció Químiques 1967-1972. Avui un altre dia nostàlgic. Hem tingut un dinar organitzat pel Col·legi Oficial de Químics de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació