Enric I. Canela

Llegia que la UAB suspendrà l’activitat el 2 de novembre i el 7 i 21 de desembre per estalviar despeses de funcionament. La situació econòmica de les universitats és tan precària que per mantenir funcionant bé el que és fonamental, la docència i la recerca, i poder mantenir el personal, cal aprofitar qualsevol escletxa per estalviar. Aquests dies són dels que els estudiants no vénen tots encara que no sigui pont i es pot concentrar tot una mica més. A més, nosaltres podem treballar a través de la xarxa pràcticament igual en moltes coses. Bona mesura encara que seria molt millor no haver de prendre-la.

2 respostes a “La UAB tanca alguns dies per estalviar”

  1. a 31 oct. 2012 a les 9:57 Jordi Girona

    “Aquests dies són dels que els estudiants no vénen tots”. ¿Que vol dir?. ¿Hi ha algun dia en què els estudiants vénen tots?

  2. a 31 oct. 2012 a les 11:12 Enric I. Canela

    Jordi,
    Tocat i enfonsat! Volia dir que els que vénen habitualment fallen

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació