Enric I. Canela

Reprodueixo el comunicat de la Plataforma per la Llengua:

Ens cal el teu vot per guanyar els Premis Voluntariat 2012! Com ja us hem informat recentment, la Plataforma per la Llengua és finalista dels premis amb el projecte “En català, jugues? Voluntariat pels drets lingüístics i socials de l’infant” en la categoria de vot popular, juntament amb sis projectes més. Actualment la votació està molt renyida, i depèn del teu vot que aconseguim un nou guardó a la tasca de la nostra ONG. Necessitem, doncs, la teva col·laboració:

  • Vota’ns! Fes-ho en aquest enllaç! Entra al link, busca el projecte de la Plataforma per la Llengua i vota’ns! Hauràs d’introduir la teva adreça electrònica i t’hi enviaran un correu que hauràs de confirmar.
  • Fes-ne difusió! Envia-ho per correu electrònic als teus amics i amigues, companys i familiars, i comparteix-ho també per les xarxes socials!

El projecte que hi hem presentat vol fomentar la cohesió social i la igualtat d’oportunitats a través del català i del voluntariat i promoure el joc i la joguina en català i els drets dels infants. Trobaràs informació més detallada en el mateix enllaç. És molt important per la nostra llengua que ens donis un cop de mà!

Moltes gràcies per avançat!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació