- Enric I. Canela - http://www.enriccanela.cat -

Vaig en la candidatura de Dídac Ramírez

Enric I. Canela

Avui al migdia el rector de la UB, Dídac Ramírez, ha presenta la seva candidatura [2] per a la seva reelecció com a rector en les eleccions que tindran lloc el 22 de novembre en primera volta i, si escau, el 27 de novembre en segona volta.

Amb l’eslògan de la seva campanya, “Respondre a temps difícils, FEM UB, junts fem UB”, l’equip vol fomentar la “seguretat, l’autonomia i la força” de la Universitat.

Els que em coneixeu personalment, em podreu trobar a la fotografia amb una corbata blava molt bonica. El rector em va honorar oferint-me la possibilitat de col·laborar en el nou equip si la comunitat li atorga la confiança altre cop. Ho faria ocupant-me de l’àrea de Política científica i dirigint l’Escola de Doctorat.

La veritat és que crec que Dídac Ramírez ha fet coses que calia fer i que altres no s’havien atrevit, coses que calia fer. La seva gestió, sense estridències, ha estat ferma. Fins allà on conec, i conec molt, ho ha fet bé. Això en uns moments molt complicats i amb un dèficit heretat de més de 80 milions d’euros, que s’ha reduït. Tot això, juntament amb una amistat personal, que malgrat posicions diferents en alguns moments, s’ha conservat durant més de vint anys, m’han fet, després d’agrair-la, acceptar la seva proposta.

Espero que la comunitat ens permeti fer la feina que cal i millorar aquesta universitat que tan estimem.