El CSIC en risc


Enric I. Canela

Llegia que un grup d’investigadors del CSIC, sintetitzant la preocupació de la comunitat científica espanyola, ha dirigit una carta a la comissària de Recerca, Innovació i Ciència de la Comissió Europea, Máire Geoghegan-Quinn, explicant la difícil situació que travessa la R+D en Espanya per la reducció pressupostària acumulada i demanant la seva ajuda per superar-la. “L’actual crisi financera i les retallades sense precedents en els programes de recerca i desenvolupament aprovats pel Govern actual poden donar l’últim cop final al sistema de la mai forta ciència a Espanya”, diu la carta, que va ser enviada a Brussel·les fa uns dies amb 2460 signatures de suport recollides. Entre els signants destaquen més de 20 directors de centres de recerca del CSIC i altres institucions d’R+D.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació