Sense R+D+i no hi ha futur


Enric I. Canela

La Confederació de Societats Científiques d’Espanya (COSCE), la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), la Plataforma d’Investigació Digna, La Federació de Joves Investigadors (FJI), Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT) i el Fòrum d’Empreses Innovadores (FEI) han elaborat una carta i un comunicat titulat Sense R+D+i no hi ha futur i han organitzat per al proper dia 6 de novembre a les 18 hores un acte a la seu central del CSIC a Madrid, per reclamar l’adequada atenció i finançament de la Ciència a l’Estat espanyol.

Dubto que hi pugueu participar, però us animem a participar, difondre i donar la major visibilitat possible a aquesta iniciativa.

3 respostes a “Sense R+D+i no hi ha futur”

  1. […] El col·lectiu carta per la ciència neix en defensa de la Recerca, el desenvolupament i la innovació sorgeix arran de la carta oberta per la ciència a Espanya de la que ja en vaig fer referència a Sense R+D+i no hi ha futur […]

  2. […] primers de novembre vaig publicar Sense R+D+i no hi ha futur on comentava que s’havia presentat una Carta per la Ciència. No ha donat resultat, ara ve la […]

  3. […] primers de novembre vaig publicar Sense R+D+i no hi ha futur on comentava que s’havia presnetat una Carta per la Ciència. No ha donat resultat, ara ve la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació