Enric I. Canela

És ben curiós el periodisme. Avui surt a La Vanguardia un article sobre els candidats a rector de la UB. Com ja he comentat, jo participo en la candidatura de Dídac Ramírez, el rector actual que es presenta a la reelecció. Ja vaig explicar els meus arguments. Crec que ha fet una bona tasca en defensa de la UB en un moment en que ens han collat per totes les bandes. Nòmines pagades, pau social, manteniment de llocs de treball. S’han millorat moltes coses. Més encara, en un moment com l’actual, amb molts fronts oberts, un canvi no ens aniria gens bé-.

Parlava de curiositat, però, la nota fa referència als diferents equips, molt breument. Sobre Dídac Ramírez diu: A l’equip de Ramírez figuren fins a cinc vicerectors, entre els quals hi ha Gaspar Rosselló, dels més veterans en gestió universitària. També l’acompanya un excandidat, Enric Canela (un destacat militant de CDC que es va donar de baixa el 2009 quan el partit no va donar suport a una iniciativa popular a favor del referèndum d’autodeterminació).

Tinc un currículum de gestió i participació universitària ben ampli. En aquest bloc el pot veure qui tingui interès. Doncs es destaca una cosa que poc té a veure amb la gestió i govern universitari.

2 respostes a “La campanya electoral a la UB a punt”

 1. a 07 nov. 2012 a les 5:39 Miquel Duran

  Enric,

  La vida és complicada! Un altre cop només es destaca l’anècdota poc rellevant per al cas, per sobre de la informació rellevant.

  Què hi farem, oi?

  Miquel

 2. a 07 nov. 2012 a les 8:12 Enric I. Canela

  Miquel,
  No s’hi pot fer res. Forma part del que són les notícies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació