Enric I. Canela

Llegia que Joan Massagué, director del Programa de Biologia i Genètica del Càncer del Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York, i també és director adjunt del Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), rebrà el XXXVI Premi d’Honor Lluís Carulla per ser referent de lideratge institucional, rigor científic, a més del seu esforç en el treball.

El guardó, dotat amb 50.000 euros i que atorga des de 1977, serà lliurat dilluns a l’Ajuntament de Barcelona en la seva línia de premiar persones o entitats que, amb la qualitat de la seva activitat científica, cultural o cívica, han ajudat a enfortir la consciència de comunitat nacional.

Una resposta a “XXXVI Premi d’Honor Lluís Carulla a Joan Massagué”

  1. […] uns dies escrivia XXXVI Premi d’Honor Lluís Carulla a Joan Massagué. Aquesta tarda la presidenta de la Fundació Lluís Carulla ha fet entrega premi a Joan Massagué, […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació