Enric I. Canela

Estem en campanya electoral al rectorat de la UB. Porto dos dies que, quan puc, acompanyo, amb els altres companys de la candidatura, al candidat a rector de la UB, Dídac Ramírez.

Una de les coses que destaca és el fet que l’acompliment del que va dir que faria és molt elevat. I això ha passat en el pitjor període que s’ha trobat la UB des de la recuperació de la democràcia. Estàvem molt malament aleshores, però cada dia milloraven les coses. Moltes crisis, però mai un ensorrament de recursos. Abans no teníem però cada dia assolíem alguna cosa, ara el sistema públic cada dia ens treu alguna cosa. Doncs bé, malgrat tot això, la UB ha anat bé.

Avui estava parlant amb un responsable polític. Em deia, parlant del rector: Ho ha fet bé. Espero que la comunitat continuï confiant-li la direcció de la UB.

La UB és la universitat gran i seguirà sent la líder.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació