Enric I. Canela

Aquesta setmana m’ha tornat a tocar escriure a L’Econòmic, suplement dels dissabtes del diari El Punt Avui. El meu article es titula: Catalunya, pol de recerca del sud d’Europa. Parlo de la política de recerca a Catalunya i de la seva qualitat. No deixo de criticar allò que no m’agrada, vist des de la meva universitat.

Per a mi parlar de la Política Científica a Catalunya té en aquest moment un gran interès perquè en aquest moment estem a la UB en unes eleccions al rectorat i, com ja he comentat en aquest bloc, acompanyo en la candidatura a Dídac Ramírez, actual rector que aspira a la reelecció, i justament si aconsegueix continuar, m’encarregaria de la Política Científica i, naturalment, si tinc l’oportunitat, m’agradaria col·laborar a redreçar allò que crec que no ens convé com a universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació