Enric I. Canela

La UB fa dues setmanes, i per tercer any consecutiu, va publicar la Memòria de Responsabilitat Social, correspon al curs 2010-2011. El document és un balanç sobre l’impacte que ha tingut la Universitat en els tres àmbits en què es fonamenta la responsabilitat social, que són l’economia, el medi ambient i la societat. És, doncs, un informe que, a més d’explicar com ha estat la gestió de la UB des d’aquest triple vessant per al període acadèmic comprès entre el 2009 i el 2010, esdevé, també, una eina que ajuda a aconseguir la millora continuada en la gestió universitària. A més, la memòria recull dades des del 2008, fet que permet visualitzar l’evolució de la institució al llarg d’aquests darrers anys.

Aquest document, juntament amb la Memòria del curs acadèmic 2010-2011 i el seguiment del Pla director, permeten tenir una visió actualitzada i oberta de què és, què fa i en què gasta els diners que la societat posa a les seves mans la UB.

Són tres documents que permeten mirar-la des de tres perspectives diferents. La Memòria ja és un clàssic, que totes les universitats tenen, però els altres dos documents no. No conec altra universitat catalana, ni de l’estat espanyol que ho faci.

Segur que caldrà fer més, la societat ho demana, però una vegada més hem estat al capdavant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació