Enric I. Canela

Això de la campanya electoral a la UB, amb la feina que s’acumula i les obligacions familiars no em deixa temps per escriure, però no puc deixar de referir-me a l’article d’Orladiari: Dídac Ramírez: “Hi ha un risc real d’intervenció a la UB” (recomano la lectura).

Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció, en parlar amb companys, és que hi ha una manca de coneixement respecte al risc real d’intervenció. La situació financera de la UB és menys dolenta que la d’altres universitats i anem resistint, però això requereix fer les coses molt bé. Afirmo que haver evitat això durant aquests mesos és un mèrit de Dídac Ramírez. El context és i era molt dolent.

Torno a dir que això és un dels actius més grans que aporta Dídac Ramírez. Diria: Prudència sense perdre la fermesa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació